EVENT

Prepress automation for large format, labels and packaging printing – seminar (Dutch only)

For its Dutch-speaking customers and partners Four Pees is organizing an event about prepress automation for the large format, labels and packaging print market.

More infirmation in Dutch is available below:

Op 18 oktober 2016 organiseert Four Pees een seminarie over ‘Prepress automatisatie voor grootformaat, etiketten en verpakkingsdrukwerk’. Daarvoor zullen we even met onze neus in de boeken zitten in de authentieke bibliotheek van het Augustijnenklooster in Gent. Deze wordt speciaal voor dit seminarie geopend, dus het is zeker en vast een unieke locatie. Neem alvast een kijkje!

Je kan erbij zijn door je gewoon aan te melden. We bieden het evenement dus gratis aan, maar we rekenen € 50 aan wanneer je niet komt opdagen. Mis dit seminarie niet en schrijf je als de bliksem in:

 src=

Programma

Het seminarie gaat door op 18 oktober 2016 van 16u tot 19u. Na een introductie vliegen we er meteen in. Er staan drie lezingen op de planning, telkens afgewisseld met een pauze. Nadien is er tijd om te netwerken met een hapje en een drankje, want na inspanning komt ontspanning.

Hier heb je een overzicht:

Tijdstip Spreker Onderwerp
16:00 Introductie
16:15 David van Driessche Automatische kwaliteitscontrole en afwerking van PDF bestanden
17:00 Pauze
17:15 Tom Peire Online aanleveren als eerste stap naar automatisering
18:00 Pauze
18:15 David van Driessche Planning, calculatie en impositie: optimalisatie van één of meerdere jobs per drukvel
19:00 Receptie & netwerken

Lezingen

We geven je alvast een korte inhoud, zodat je weet aan wat je je kan verwachten:

I.  Automatische kwaliteitscontrole en afwerking van PDF bestanden

In welke markt je ook zit, de behoefte om zoveel mogelijk automatisch te doen neemt steeds toe. callas pdfToolbox neemt zeer efficiënt de kwaliteitscontrole van PDF bestanden op zich, maar het kan nog zoveel meer: toevoegen van extra inktlagen (zoals wit of vernis), opdelen van spandoeken in print-klare stukken, toevoegen van eyelets, automatisch croppen naar snijlijn, creëren van ‘Goed Voor Druk’-bestanden voor je klant … Je leert er hier alles over.

II. Online aanleveren als eerste stap naar automatisering

Bestanden ontvangen van je klanten via e-mail, FTP, WeTransfer of op 1000 andere manieren; we weten allemaal dat dat moeilijk onder controle te houden is en veel overhead genereert. Daardoor verlies je tijd en heb je meer kans op fouten. Tucanna tFLOW stroomlijnt dat hele proces: het laat je klanten aanleveren via een gebruiksvriendelijke website, het handelt de kwaliteitscontrole en feedback naar de klant voor je af, en het kan probleemloos gelinkt worden met een MIS of workflow-systeem.

III. Planning, calculatie en impositie: optimalisatie van één of meerdere jobs per drukvel

Hoe bereken je de meest efficiënte drukvorm als je veel verschillende jobs moet verwerken? Op welke pers wordt die job dan het best gedrukt? InSoft Imp stelt je in staat om al die vragen makkelijk en snel te beantwoorden. Het programma maakt moeiteloos drukvormen voor één enkele job, maar kan ook met gemak alles voor je berekenen voor 100 jobs. Of die jobs rechthoekig zijn of snijlijnen bevatten, dat maakt niets uit: Imp berekent het allemaal!

:

EVENT INFO

From: October 18, 2016
To: October 18, 2016

Augustijnklooster



Member event Seminar

SHARE THIS EVENT

© 2019 Assosiation for Digital Document Standards e.V. | Privacy Policy | Imprint